Кошик
Немає відгуків, додати

Аскорбінова кислота

Ціну уточнюйте

Немає в наявності
Написати
  • +380 (67) 563-30-24 +380 (67) 563-30-24 Антонина
  • +380 (50) 543-49-11 Антонина
  • +380 (67) 637-59-66 Татьяна
  • +380 (67) 632-82-88 офис
  • +380 (67) 631-10-06 офис
Аскорбінова кислота
Аскорбінова кислота
Написати
  • +380 (67) 563-30-24 +380 (67) 563-30-24 Антонина
  • +380 (50) 543-49-11 Антонина
  • +380 (67) 637-59-66 Татьяна
  • +380 (67) 632-82-88 офис
  • +380 (67) 631-10-06 офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни

Аскорбінова кислота Е300 (вітамін З, L-аскорбінова кислота) – органічне з'єднання, необхідне для функціонування організму людини, що використовується у харчовій та фармацевтичній промисловості.

Речовина являє собою білий або жовтуватий порошок з кислим смаком, не має запаху, добре розчинний у воді, нерозчинний в жирах.

Застосування

Аскорбінова кислота, як природний антиоксидант, що використовується для запобігання окиснювального псування жирів у продуктах харчування. Вона перериває реакції самоокислення в компонентах харчових виробів, запобігаючи зниження органолептичних характеристик продуктів.

Аскорбінова кислота збільшує термін зберігання продуктів у кілька разів. Вона уповільнює ферментативне окислення вина, пива і безалкогольних напоїв, оберігає фрукти, овочі та продукти їх переробки від потемніння при заморожуванні, консервуванні та розфасовці, зберігаючи в них вітаміни. Аскорбінова кислота дозволяє на третину знизити кількість нітритів і нітратів у м'ясних виробах. Вона забезпечує стійкий і рівномірний посол, прискорює процес консервування, уповільнює утворення метмиоглобина на поверхні м'яса.

В пищевой промышленности аскорбиновая кислота выполняет функции антиоксиданта, регулятора кислотности, подкислителя, синергиста антиокислителей, средства обработки муки, стабилизатора окраски, витамина.

 

В промышленности аскорбиновую кислоту применяют:

·  в колбасном и консервном производстве, для предотвращения образования N- нитрозоаминов из нитратов и нитритов;

·  при производстве всех видов мясопродуктов, для ускорения образования окраски, улучшения их внешнего вида и повышения стабильности цвета при хранении;

·  в производстве топлёных животных жиров и масел, маргаринов;

·  в производстве хлебобулочных и макаронных изделий;

·  в производстве соков, вина, пива, безалкогольных напитков;

·  в производстве сухих продуктов (напитков, диетических продуктов);

·  в производстве картофельных полуфабрикатов;

·  в производстве сладостей;

·  в производстве фруктовых и овощных консервов, джемов;

·  для стабилизации железа в минеральных водах;

·  в качестве витамина С для производства обогащенных витаминами продуктов питания.

В медицине аскорбиновая кислота используется как витамин С для изготовления лекарственных препаратов, а также для стабилизации лекарственных средств.

Аскорбінову кислоту застосовують також в косметичній промисловості.

Характеристики
Основні
Країна виробник Китай
  • Ціна: Ціну уточнюйте
  • Спосіб упаковки: коробка 25кг
+380 (67) 563-30-24
+380 (50) 543-49-11
+380 (67) 637-59-66
+380 (67) 632-82-88
+380 (67) 631-10-06
ТОВ "СПЕКТРХІМІЯ УКРАЇНА"
просп. Богдана Хмельницкого, 208, Дніпро, Україна
Мапа

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner